Köszöntjük Önt az eHorgászbolt webáruházban.

  Szállítási feltételek

  Szállítási információ

  Átvételi módok, átvételi díjak

  A kézbesítés munkaidőben, általában 8 és 18 óra között történik, ám legtöbbször délelőtt érkezik a futár, ezért szállítási címként mindenképpen olyan címet adjon meg, ahol napközben tartózkodik olyan személy aki a megrendelt terméket átveszi (például munkahely, lakcím).Abban az esetben ha a szállítási cím munkahelyi minden esetben tüntesse fel a cég nevét is.


  A terméket a GLS futárszolgálat szállítja ki.


  GLS csomag szállítási  díja bruttó 1690 Ft. (Online Bankkártyás Fizetés vagy Előre utalás esetén)


  GLS Utánvétes szállítás esetén a szállítási költség 2380Ft


   Személyes átvétel előre utalás vagy bankkártyás fizetés esetén. ( helyszínen fizetés nem lehetséges )
  Telephelyünkön (2483 Gárdony Derkovits Gyula tér 6.) történő személyes áruátvételre előzetesen a webáruházunkban leadott és visszaigazolt megrendelés után van lehetőség!
  Nagyon fontos, hogy ebben az esetben a megrendelés készségét VISSZAIGAZOLÓ e-mailt minden esetben meg kell várni, mielőtt az áruért elindulnának! És mi fel vesszük Önnel telefonon a kapcsolatot.

   

  19900 Ft feletti rendelések esetén a kiszállítás ingyenes kivéve utánvét esetén, mert abban az esetben az utánvét díja ( GLS 690 FT) hozzáadódik a számla összegéhez.

  MPL csomagszállítás 3975 Ft csak előre utalással vagy a webáruházban bankkártyás fizetéssel ( horgászbotokat nem küldünk MPL futárral )


  Kérjük, hogy a csomag átvételénél először győződjön meg róla, hogy az külsőleg sérülésmentes-e, csak ez után írja alá az átvételi elismervényt. Amennyiben sérült csomagolásban érkezett önhöz a csomag, és/vagy a termék sérülését is észleli, az eseményről jegyzőkönyv felvétele kötelező, melyet a kiszállítást végző GLS Futár a helyszínen tölti ki. Kérjük ilyen esetben ne vegye át a sérült csomagot! 
  A csomag átvétele után szállítási  sérüléssel kapcsolatos reklamációt nem áll módunkban elfogadni.

  Nálunk nincs minimum rendelési összeg.

  Az Áruházunkban vásárolt termékeket a GLS szállítja házhoz  .

               

              


  Házhozszállítás utánvét esetén a kiszállítást végző futárnál készpénzzel, illetve bankkártyával is fizethetnek.
  Szállítási idő a csomag feladásától számítva maximum 2 nap. A 12 óráig(Hétfőtől-Péntekig kivéve Ünnepnapot) beérkező rendeléseket lehetőleg még aznap útnak indítjuk.